Onderhoud VvE Onder de Beuken

We mogen vele VvE’s (verenigingen van eigenaren) door heel Zuidwest Nederland tot onze klantenkring rekenen. Deze VvE’s bieden wij een dienstenaanbod aan, van op contractbasis alle klachtonderhoud uitvoeren tot het projectmatig onderhoud en alles wat daartussen zit.

De werkzaamheden die we samen met onze ketenpartners uitvoeren zijn divers. Van het verhelpen van lekkages bij rioleringen, vervangen van standleidingen, dak onderhoud en liftinstallaties tot schilderwerk. De communicatie met bewoners en eigenaren is een belangrijk onderdeel, waarvan de VvE mag verwachten dat wij hen ontzorgen. Het werk is divers, afwisselend en uitdagend. De projecten zijn nooit hetzelfde.

In 2020 hadden we onderhoud bij diverse VvE’s in Goes op de planning staan. Zo ook bij VvE Onder de Beuken. Dit betreft een complex met 29 woningen en 4 appartementen. Het onderhoud op het complex wordt begeleid door Marsaki Vastgoedbeheer. Het was, na eerder schilderwerk, de tweede keer dat we het onderhoud van het schilderwerk mochten uitvoeren. Een fijne samenwerking die ons goed bevalt en welke we hopelijk nog jaren mogen continueren.

Opdrachtgever
VvE Onder de Beuken