geluk is
geschiedenis
schrijven

1985
Oprichting schilders- en afwerkingsbedrijf Geluk
Het bedrijf begint als vof met grondlegger Leen Geluk, onder wiens enthousiasmerende leiding de onderneming in korte tijd uitgroeit tot een van de grootste schilders- en afwerkingsbedrijven van Zuidwest Nederland.
Oprichting schilders- en afwerkingsbedrijf Geluk
1995
Kees Bosman treedt toe tot het managementteam. De dienstverlening wordt verbreed en de naam van het bedrijf verandert in de ‘Geluk Groep’, met hieronder verdeeld onze verschillende specialisaties.
1997
Een mijlpaal was het behalen van het ISO 9001 certificaat. Nog zo’n mijlpaal was de verhuizing naar onze huidige locatie, waar we de beschikking hebben over 5000 vierkante meter.
2000
Blijven investeren
Door de jaren heen wordt blijvend geïnvesteerd in het bedrijf, de mensen en materieel om hiermee een goede partner voor de opdrachtgever te zijn en te blijven.
Blijven investeren
2009
Overname door Kees Bosman en Evert-Jan Geluk
Grondlegger Leen Geluk is nog altijd actief bij de organisatie betrokken in een adviserende en ondersteunende rol. Het bedrijf mag een groot aantal woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, vastgoedondernemingen, verenigingen van eigenaren en recreatie- en vakantieparken tot vaste relaties rekenen.
Overname door Kees Bosman en Evert-Jan Geluk
2014
De bekende vlag dekt de spreekwoordelijke lading niet meer. Het bedrijf is uitgebouwd naar een totaalaanbieder op het gebied van onderhoud, afwerking, verduurzaming en renovatie. Een nieuw logo en huisstijl wordt gelanceerd en van differentiatie in disciplines wordt er gewerkt met een zogenaamde één-loketfunctie.
2018
Op kantoor werken we in teams aan de projecten voor een optimaal resultaat in kwaliteit en proces. Interne vernieuwing zorgt voor een nog prettiger samenwerking. Zo treedt onder andere Hans van Hees aan als operationeel directeur.
2020
Overname Verwijs Timmerwerken
Samen groeien is de rode draad sinds 1985, de overname van timmerfabriek Verwijs Timmerwerken in Nieuwerkerk is een mooie stap in het totale dienstenaanbod.
Overname Verwijs Timmerwerken
2022
Participatie Axeco in Geluk Groep
Geluk Groep trekt Axeco participaties aan als partner om samen verdere groei te realiseren.
2022
De werkplaats van Verwijs in Nieuwerkerk wordt verruild voor een nieuwe timmerfabriek in Bruinisse. In de timmerfabriek worden houtskeletbouw onderdelen, ramen, deuren en kozijnen geproduceerd. Dit sluit aan bij onze visie als totaalaanbieder.