geluk is
een missie
hebben

Onze missie is; ‘uw zorg voor onderhoud, verduurzaming, transformatie en afwerking is onze zorg’.

Met onze jarenlange ervaring hebben we kennis en expertise opgebouwd in het afwerken, onderhouden, renoveren en verduurzamen van vastgoed in de meest brede zin. We zijn ervan overtuigd dat we met deze ervaring jou als opdrachtgever een zorg uit handen kunnen nemen. Kortom; we willen een partner voor je zijn, meedenken, anticiperen en juist daar zit de winst!

Met een duidelijke visie

De overtuiging waarmee wij de opdracht invullen is met kwaliteit als basis, klantgerichtheid en (keten)samenwerking. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers een zorg uit handen nemen. Kwaliteit als basis is het resultaat van het vakmanschap van onze medewerkers, hun klantvriendelijkheid en de servicegerichte houding die de pijlers van onze organisatie vormen.

Klantgerichtheid betekent bij ons dat we luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en meedenken om deze te vervullen. Daarbij hoort een open en vriendelijke houding van onze medewerkers op de werkvloer. Zo zorgen wij dat onze opdrachtgevers zich daadwerkelijk koning voelen. Ketensamenwerking staat in onze visie voor het intern vormen van een ketting van alle disciplines. Daarbij staat het ‘samen werken’ centraal. Extern werken we met vaste partners om onze opdrachtgevers een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Met jou als opdrachtgever willen we graag samen optrekken en meedenken. Zo sluiten we de ketting en vormen we samen een sterke keten!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze missie, visie, werkwijze én vakmanschap, voor jou als opdrachtgever een veelzijdige en betrouwbare partner zijn.