geluk is
verantwoord
ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is binnen de Geluk Groep vanzelfsprekend. Het hoort al heel lang bij ons bedrijf. Niet voor de buitenwereld, maar voor onszelf om wie en wat we willen zijn en de verantwoordelijkheid die we nemen voor de wereld waarin we wonen, leven en werken.

Onze focus en aandacht liggen continu op het bedrijfsbreed handhaven en optimaliseren van MVO. Dit zie je onder andere terug in ons handelen naar onze klanten en bewoners, onze betrokkenheid bij opleidingen, certificeringen én onze medewerkers.

Dat doen we als volgt

Sterk opleidingsgericht
We zijn al sinds jaar en dag sterk opleidingsgericht; zowel jonge mensen als herintreders reiken we kansen aan op een opleiding en op een baan. Op die manier konden en kunnen we velen een stevige basis voor hun toekomst bieden.

Participeren
Als Geluk Groep participeren we actief in de besturen van verschillende vakscholen. Niet alleen lokaal, dit reikt tot op landelijk niveau.

Certificeren
Werken met verantwoorde materialen is voor ons een pre. Daarom zijn we onder andere FSC®- gecertificeerd (FSC-C107138) en dragen we bij aan een duurzamer beheer van bossen.

Verduurzamen
Als groep maken we ons sterk voor het verduurzamen van woningen in plaats van het slopen en nieuw bouwen. Tijdens onze activiteiten is ons doel om zo weinig mogelijk afval te creëren en de woning energiezuinig achter te laten.

Ondersteunen
Aan mensen en daarmee maatschappelijke betrokkenheid hechten we waarde. Het is diepgeworteld in onze kernwaarden. Daarom ondersteunen we onder andere tal van activiteiten en sportverenigingen als sponsor.