geluk is
vakmanschap
bewaken

Wij zijn Geluk en we zijn gespecialiseerd in het verduurzamen, renoveren, onderhouden en afwerken van vastgoed!

Voor onze klanten zijn we een echte partner. Vanaf de start van het proces tot en met de nazorg. Samen zijn we sterker door samenwerking en werken we aan een efficiënt proces en succesvol resultaat.

Vanuit onze manier van werken en ons DNA hebben we veel verschillende specialismen in huis en voeren we veel van de werkzaamheden uit met eigen vakmensen en ketenpartners. Waarbij we opdrachtgevers, maar ook de bewoners of eindgebruikers nauw betrekken bij wat er staat te gebeuren en wat we van elkaar verwachten.

Planmatig onderhoud

Het onderhoud van het vastgoed van onze opdrachtgevers voeren wij uit met zorg. We kijken hierbij naar de behoeften en wensen voor de korte én lange termijn.

Renovatie en transformatie

Graag kijken we dan ook met je mee. Samen met ons ontwerpteam kijken we naar de wensen en (on)mogelijkheden om de woningen in de buurt of wijk voor de toekomst technisch, duurzaam en esthetisch van waarde te laten zijn.

Verduurzaming

Verduurzaming gaat vaak hand in hand met onderhoud en/of renovatie. Veel van de projecten die we uitvoeren zijn dan ook een combinatie van verduurzaming en verbetering.

Restyle en afwerking

We realiseren niet alleen een duurzame oplossing voor het vastgoed, maar we zijn ook gespecialiseerd in totale restyling. Samen met onze binnenhuisarchitect denken we hierin graag met jou als opdrachtgever mee om de gewenste uitstraling en sfeer van het vastgoed door te voeren in alles wat we aanpakken.

Houtskeletbouw

Eén van de specialisten binnen de Geluk Groep is Verwijs Timmerwerken. Hier produceren we kwalitatief hoogwaardige producten als kozijnen, ramen en deuren, houtskeletbouwelementen en prefab fabricage voor nieuwbouw en renovatie.

Modulaire woningbouw

Ons antwoord op het vraagstuk wonen en het landelijke woningtekort is de Flexibele Toekomst Woning (FTW). Deze woningen worden in onze fabriek gebouwd en kant-en-klaar opgeleverd, volledig afgewerkt en verplaatsbaar.