Vakwerk in Willemstad

In opdracht van Woonkwartier voeren we jaarlijks werkzaamheden uit voor verduurzaming en planmatig onderhoud aan allerlei projecten in West-Brabant. Deze keer stonden er onder meer verschillende locaties in de binnenstad van Willemstad op de planning.

Gemeenschappelijke deler
De werkzaamheden die we uitvoeren zijn divers, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze zijn gericht op onderhoud, verbetering en verduurzaming van het woningbezit. Dit varieert van het renoveren en isoleren van daken en gevels tot het vervangen van kozijnen. En van het vernieuwen van badkamers, keukens en toiletten tot onderhoud van het schilderwerk en het oplossen van vochtproblemen. Ieder project heeft zo zijn eigen uitdagingen.

Complimenten voor het team
Eén van de projecten in Willemstad bestaat uit acht woningen in de Achterstraat. Dit project kenmerkt zich door de bijzondere ligging aan een klein grachtje en de mooie gedetailleerde bouwstijl. Bij de betreffende woningen zijn naast een complete gevel- en dakrenovatie, ook de dakkappellen vernieuwd. Deze zijn in de fabriek prefab gemaakt en worden op locatie gemonteerd. De zijwangen van de dakkapellen zijn met zink bekleed, wat het geheel een mooie uitstraling geeft. Een groot compliment voor het hele team voor het prachtige vakwerk dat zij hebben geleverd!

Opdrachtgever
Woonkwartier