Een veilige en prettige omgeving voor 30.000 leerlingen

Stichting BOOR verzorgt het openbaar basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo’n 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen wordt lesgegeven. 

We werken inmiddels al heel wat jaren voor deze stichting en ook dit jaar hebben we onderhoud aan diverse scholen uitgevoerd. Om alle leerlingen in een veilige en prettige omgeving onderwijs te kunnen laten volgen, is er aan de scholen een grote diversiteit aan werkzaamheden uitgevoerd. Van onderhoud van het schilderwerk, kozijnrenovatie en verduurzaming tot interne verbouwingen en vernieuwing van sanitaire ruimten.

Peuterschool in prachtig oud en statig pand
Ook met het onderhoud van de schoolgebouwen van OBS De Vierambacht in Rotterdam zijn we aan de slag gegaan. Begin dit jaar is er onderhoud gepleegd aan het schoolgebouw op de locatie C.P. Tielestraat. In een prachtig oud en statig pand is hier de peuterschool gevestigd. In het najaar is er onderhoud uitgevoerd aan het tegenovergelegen hoofdgebouw van de school aan de Nozemanstraat. Dit is een veel recenter gebouw.

Vakmensen van de toekomst
Zo komen de vaklieden van alles tegen, van historische gebouwen tot moderne nieuwbouw. De afwisseling en veelzijdigheid maakt het werk leuk en uitdagend, geen school is hetzelfde. We hopen dat we nog jarenlang kunnen blijven bijdragen aan het onderhoud van de scholen van Stichting BOOR. En wie weet maken we tijdens onze werkzaamheden de schooljeugd enthousiast voor ons mooie vak!

Opdrachtgever
Boor