Een klus van serieus formaat

Vanuit de RGS-samenwerking met Alwel uit Roosendaal en Breda stonden onder andere vijf flats aan de Tuinzigtlaan en omgeving in Breda op de planning.

De flats liggen bij elkaar in dezelfde wijk en zijn wat betreft uitstraling identiek aan elkaar. Alhoewel, één gebouw springt er wel uit. Hier is een aantal jaar geleden door de Franse kunstenaar Mantra een 3D-muurschildering van gigantische vlinders aangebracht. De schildering is verbluffend realistisch, de vlinders lijken zo weg te vliegen.

Duizenden meters schilder- en sauswerk zitten er aan de flats. Maar naast het schilderwerk ook volop bouwkundig onderhoud, zoals het vervangen van diverse kozijnen en privacy schermen, houtrot- en betonherstel.

Een klus van dit formaat vergt de juiste voorbereiding en begeleiding. Veel werk met hoogwerkers en dagelijks de nodige vakmannen op de bouwplaats. Gelegen in een drukke woonwijk, zijn juiste communicatie en afstemming ook erg belangrijk. Zowel technisch als in de begeleiding een klus waar we al onze expertise in kwijt konden. Een klus waar we dan ook trots op zijn!

Opdrachtgever
Alwel