De Schrijver Vastgoedonderhoud wordt onderdeel van de Geluk Groep

De Schrijver Vastgoedonderhoud uit Kloosterzande, Zeeuws-Vlaanderen, wordt onderdeel van de Geluk Groep. De Schrijver is een allround vastgoedonderhoudsbedrijf wat toonaangevend is in RGS, schilderonderhoud, renovatie en verduurzaming. De Schrijver zal als een opzichzelfstaand onderdeel en onder haar bekende naam binnen de Geluk Groep gaan opereren, met Stefan de Schrijver en Jos Morcus als vertrouwd aanspreekpunt.

Met de overname zal de samenwerking tussen De Schrijver en Geluk Groep worden geïntensiveerd. Met deze combinatie spelen we in op de blijvende en groeiende vraag naar onderhoud en verduurzaming. Samen zullen we de komende jaren verder bouwen aan de groei en ontwikkeling van zowel De Schrijver als Geluk Groep. We hopen met deze samenwerking onze opdrachtgevers nog beter en breder te kunnen ontzorgen.

De korte lijnen, continueren van kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid voor zowel de klanten als de medewerkers blijven voorop staan.

Wij hebben het volste vertrouwen in de samenwerking met De Schrijver. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan alle bedrijfsonderdelen binnen de groep, dat is en blijft Geluk.

Datum
14-07-2023