Restaurant de Grevelingen
Restaurant de Grevelingen is een gastvrij restaurant, gelegen op een unieke locatie halverwege de Grevelingendam, op slechts 45 minuten rijden van Rotterdam en een kwartier van Zierikzee en Steenbergen. Het uitzicht op de Oosterschelde, de Krammersluizen en de Philipsdam is adembenemend.

Bij restaurant de Grevelingen kun je in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke uitgebreide gerechten, maar ook van een kop koffie. Daarnaast is restaurant de Grevelingen een perfecte locatie voor bruiloften, feesten, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen e.d. Er zijn verschillende zalen beschikbaar. Voor grote party‚Äôs maar ook voor kleinschalige bijeenkomsten, allemaal met dezelfde warme uitstraling en ambiance. 

Al sinds jaar en dag is Restaurant de Grevelingen een vaste opdrachtgever. We kunnen spreken over een prettige samenwerking. 

Ieder jaar worden er wel werkzaamheden uitgevoerd, van buitenschilderwerk, afwerking aan de binnenzijde of het aanbrengen van parkeerbelijning. Deze keer de opdracht om aan de binnenzijde eea op te frissen. Op een grote schuifwand hebben wij een prachtige foto aangebracht. (fotograaf Bram Lamens) Verder is de ruimte door Restaurant de Grevelingen opnieuw gestijld met nieuwe meubels. 

Het is een plaatje geworden! Met veel plezier ga je hier wat eten of drinken. En kom je bij restaurant de Grevelingen dan zie je gelijk dat ze Geluk hebben gehad!
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars