Puik resultaat: Allee Wonen Roosendaal
Een uitdaging die er zijn mocht. Dat gold zonder twijfel voor het onderhoudsproject van 205 woningen in de Gerard Douwstraat en omgeving in Roosendaal. Het betrof woningen van Allee Wonen, voor wie de Geluk Groep dit jaar weer diverse projecten in zowel Roosendaal als Breda mocht uitvoeren. De Gerard Douwstraat en omgeving was er één van.

Kozijnverbindingen
Bij de voorgaande onderhoudsbeurt, zo’n acht jaar geleden, werden de kozijnen vervangen. Helaas was inmiddels het overgrote deel van de kozijnverbindingen open gaan staan.
Samen met diverse deskundigen werd onderzoek gedaan naar de problematiek en de wijze van herstellen. Kozijnen van acht jaar, ga je niet vervangen. Daarom is er voor gekozen de verbindingen waar nodig open te halen en vervolgens af te dichten met epoxy van Repair Care. Na het reparatiewerk werd alles weer strak in de lak gezet.
 
Samenspel
Dit project was een waar samenspel tussen de reparateurs en de schilders. Planning en afstemming van de werkzaamheden zijn belangrijk op een omvangrijk project als dit. Om de voortgang te waarborgen werd een groot gedeelte van het werk in de steigers met afscherming gezet. Het leverde een puik resultaat op, al zeggen we het zelf.Website: http://www.alleewonen.nl/
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars