Van der Valk Dordrecht
Ook Van der Valk Hotel Dordrecht heeft ‘geluk’ gehad
Imposant gebouw telt
12 multifunctionele zalen,
129 luxe kamers, 7 family rooms,
10 suites en een zwembad

Niks geen crisis bij Nederlands grootste horecaconcern Van der Valk. Deze zomer kon er opnieuw een vier-sterren-plus hotel geopend worden, ditmaal aan de rand van de mooie stad Dordrecht op Businesspark Amstelwijck.
Het hotel telt 129 luxe kamers, 7 family rooms, 10 suites en een zwembad op de 14e verdieping.  
Door de ligging is dit Van der Valk hotel de ideale congres- en conferentielocatie. Dordrecht ligt op het snijpunt van de Randstad, Noord-Brabant, Zeeland en het Nederlandse achterland. Vandaar dat het imposante gebouw maar liefst twaalf multifunctionele zalen voor zakelijke meetings herbergt.

Naast dit zakelijke aanbod biedt dit hotel nog veel meer. Van der Valk Hotel Dordrecht ligt vlak naast een prachtig natuurgebied, Nationaal Park De Biesbosch. Overdag varen, omringd door water- en zangvogels. Een beetje wandelen of fietsen. Pure 'quality time' met de kinderen beleven. En dan aan het eind van de dag nagenieten in de lounge van het hotel of genieten van een heerlijk diner in het prachtige restaurant.

In de loop der jaren heeft de Geluk Groep een prettige relatie met de familie Van der Valk opgebouwd en vele opdrachten mogen uitvoeren. Net als bij de nieuwbouw van Van der Valk Hotel Middelburg  hebben we het schilderwerk, plafonds en wandafwerking van de kamers en algemene ruimten verzorgd. Met recht kunnen we zeggen dat ook Van der Valk Hotel Dordrecht ‘geluk’ heeft gehad.Website: http://www.valk.com/nl
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars