Renovatie Rembrandtlaan Middelharnis
Bewoners dik tevreden over renovatieproject Middelharnis.
In opdracht van Woongoed GO voerde Geluk Groep bij 60 woningen aan de Rembrandtlaan en het Rubensplein in Middelharnis een grondige renovatie en energetische verbeteringen uit. Het energielabel is gepromoveerd van een onzuinige D naar een zuinige A. De stookkosten voor de bewoners zullen daardoor flink naar beneden gaan. Bovendien is een goed geïsoleerde woning een stuk comfortabeler. 

Aan de start van de werkzaamheden ging een gedegen voorbereiding vooraf. Er werd een plan gemaakt om slim onderhoud te plegen en de woningen energetisch te verbeteren. De uitvoering moest met zo weinig overlast voor de bewoners gebeuren; een hele opgave aangezien het een flink pakket aan ingrijpende werkzaamheden betrof. 

Vooraf werden de bewoners goed geïnformeerd door middel van een brochure en een bewonersavond waar ze uitleg kregen over de werkzaamheden en het project. Ook werden alle bewoners vooraf nog een keer door de projectleider bezocht om de werkzaamheden door te nemen. 

Een project om trots op te zijn
Het project ging in maart van start en kon eind september worden opgeleverd. Alle werkzaamheden waren nauwgezet op elkaar afgestemd om de doorlooptijd per woning zo kort mogelijk te houden. Het werk liep dan ook als een trein. 

Naast de nodige isolerende maatregelen werden ook veel bouwkundig onderhoud en aanpassingen uitgevoerd. Zo zijn bij de woningen behalve de volledige vernieuwing van het dak ook overstekken gecreëerd. Tevens werden zonnepanelen volledig geïntegreerd in het dak. 

En de bewoners Die waren zeer tevreden. Het klanttevredenheidsonderzoek gaf als eindcijfer een 8.6 aan. Een score om trots op te zijn, net als op het eindresultaat.

Werkzaamheden
• Vernieuwen en isoleren van het dak
• Vervangen van de draairamen
• Herstellen van het voegwerk
• Toepassen van HR++ beglazing en ventilatie
• Isoleren van de spouwmuren
• Isoleren van de begane grond vloer
• Plaatsen van zonnepanelen

Website: http://www.woongoedgo.nl
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars