Onderhoud en EBM in Lepelstraat
Onderhoud en energiebesparende maatregelen op het complex Bloemendaalseweg- Geuzehof in Lepelstraat. Dit complex van 41 woning is in bezit van woningcorporatie Stadlander uit Bergen op Zoom.

Vooraf is er een plan opgesteld waarin de onderhoud status is beoordeeld en de wensen zijn geïnventariseerd. De werkzaamheden welke momenteel worden uitgevoerd zijn divers. Om de woningen energetisch te verbeteren wordt binnendakisolatie toegepast, beglazing vervangen voor HR++ beglazing en waar nodig de spouwmuren na-geïsoleerd met SupaFil.
 
Naast het energetisch verbeteren worden er diverse onderhoudsingrepen uitgevoerd. Het voegwerk van de kopgevels wordt vervangen, houtrot gesaneerd, diverse draaiende delen vervangen, het opnieuw aanbrengen van bodem-ventilatie en onderhoud van het schilderwerk.
 
Al met al een behoorlijke ingreep in en aan de woning. In het werk worden de werkzaamheden op elkaar afgestemd om zo de overlast te beperken.
 
De bewoners hebben vooraf mogen kiezen uit diverse kleuren voor de draaiende delen, dit geeft de wijk als het straks gereed is een mooi en fleurig aanzicht.

© Copyright 2022 Geluk Groep | Website: Vivars