u bevindt zich: home - Profiel - over ons
over ons
De Geluk Groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round onderhouds- en afwerkingsbedrijf. Het speelt in Zuidwest-Nederland maar ook daarbuiten een prominente en gewaardeerde rol. De hoofdactiviteiten zijn het onderhouden, renoveren, verduurzamen en energiezuinig maken van bestaande woningen, scholen en andersoortig vastgoed. 

Sinds het bedrijf in 1985 als eenmanszaak van start ging, is er veel veranderd maar wat bleef is het enthousiasme en het oog voor de klant. Evenals de drive om zelf te verbeteren en te vernieuwen. Alleen al het feit dat de Geluk Groep een groot aantal relaties heeft die vanuit de begintijd dateren, geeft aan dat consistentie en kwaliteit centrale begrippen zijn binnen de onderneming. Begonnen als eenmanszaak inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 140 medewerkers.

Andere specifieke kenmerken voor de Geluk Groep
  • korte en overzichtelijke lijnen met vaste aanspreekpunten
  • innovatief en een scherp oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen
  • meedenken met klanten en met eigen, oorspronkelijke, creatieve voorstellen komen
  • sterk opleidingsgericht
Het werkterrein van de Geluk Groep beslaat geheel Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf ook projecten in de gehele Benelux. Het bedrijf werkt voor woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, vakantieparken, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen.


© Copyright 2023 Geluk Groep | Website: Vivars