u bevindt zich: home - Profiel - missie en visie
missie en visie
De missie is de opdracht die we willen volbrengen.
De visie is de overtuiging van waaruit we deze opdracht kunnen volbrengen.

onze missie is
de zorg voor onderhoud, verduurzaming en afwerking is onze zorg.

Door jarenlange ervaring is kennis en expertise opgebouwd in het afwerken, onderhouden, renoveren en verduurzamen van vastgoed in de meest brede zin. We zijn er van overtuigd dat we met deze ervaring u als opdrachtgever een zorg uit handen kunnen nemen. Kortom; we willen voor u een partner zijn en juist daar zit de winst!

onze visie is
met kwaliteit als basis, klantgerichtheid en ketensamenwerking kunnen wij u als opdrachtgever een zorg uit handen nemen.

Kwaliteit als basis is het resultaat van het vakmanschap van onze medewerkers, hun klantvriendelijk en de servicegerichte houding.

Klantgerichtheid betekent bij ons dat we kunnen luisteren naar uw wensen en meedenken om deze te vervullen. Daarbij past een open en vriendelijke houding van onze medewerkers op de werkvloer om de klant koning te laten zijn!

Ketensamenwerking staat in onze visie voor het intern vormen van een ketting van alle disciplines. Daarbij staat het ‘samen werken’ centraal. Extern werken we met vaste partners om u als opdrachtgever een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Met u als opdrachtgever willen we graag samen optrekken en meedenken. Zo sluiten we de ketting en vormen we samen en sterke keten!

Dit zijn de kernwaarden van de Geluk Groep. Met deze visie willen wij voor u als opdrachtgever een veelzijdige partner zijn.

© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars