u bevindt zich: home - Profiel - geschiedenis
geschiedenis
Het bedrijf ging in 1985 van start als eenmanszaak. Grondlegger was Leen Geluk, onder wiens enthousiasmerende leiding de onderneming in korte tijd uitgroeide tot een van de grootste schilders- en afwerkingsbedrijven van Zuid West Nederland.  Anno nu telt de Geluk Groep ruim 130 werknemers.

Vanaf 1995 werd een forse professionalisering slag gemaakt. In dat jaar trad ook Kees Bosman toe tot het managementteam.  De dienstverlening werd breder en de naam van het bedrijf veranderde in Geluk Groep, met hieronder verdeeld de verschillende specialisaties.
 
Ook de organisatiestructuur werd aangepast en de bedrijfsvoering geoptimaliseerd.  Een mijlpaal was het behalen van het ISO 9001 certificaat in 1997. Nog zo'n mijlpaal was de verhuizing naar de huidige locatie, waar het bedrijf de beschikking heeft over 5000 vierkante meter.

Per 2009 is de Geluk Groep overgenomen door Kees Bosman en Evert-Jan Geluk. Grondlegger Leen Geluk is nog altijd actief bij de organisatie betrokken in een adviserende en ondersteunende rol.

Het bedrijf kan woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, vastgoedondernemingen, verenigingen van eigenaren en recreatie- en vakantieparken tot haar relaties rekenen.
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars