Goede isolatie maakt gelukkig
Nieuws van 11 juni 2015
Bij Geluk Groep blijven we innovatief en oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen. Al jaren voeren wij energiebesparende maatregelen uit aan bijvoorbeeld woningen, schoolgebouwen en zorginstellingen. Van het toepassen van HR++ beglazing, isoleren van de schil van de woning, (dak, gevel, vloer) tot het plaatsen van energie-opwekkers zoals zonnepanelen. Dit doen we in eigen beheer of in ketensamenwerking met een partner.

U bent van ons gewend dat we innovatief zijn altijd op zijn naar vernieuwing. Dit heeft er toe geleid dat we onze dienstverlening hebben uitgebreid met het toepassen en uitvoeren van spouwmuurisolatie.
Voor het toepassen van spouwmuurisolatie maakt Geluk Groep gebruik van het hoogwaardige Knauf Supafil Isolatiewol. We hebben niet zomaar gekozen voor Supafil Isolatiewol van Knauf. Het product heeft zijn kwaliteit bewezen en past daarom heel goed binnen de kwalitatieve eisen die Geluk Groep stelt aan haar producten en diensten.

Supafil Isolatiewol heeft veel voordelen, waarvan de voornaamste zijn:
  • Een hoge energiebesparing
  • De hoogste isolatiewaarde voor glaswol als (na)isolatie van spouwmuren
  • Niet ontvlambare isolatie (Eurobrandklasse A1)
  • Thermisch comfort: het houdt de warmte in huis
  • Akoestisch comfort: geluiden van binnen naar buiten en omgekeerd, worden gedempt
  • Waterafstotend; regenvocht dringt niet door de isolatielaag naar de binnenmuur, maar laat wel waterdamp door van binnen naar buiten, waardoor deze kan blijven “ademen”
  • Zorgt voor een optimale verdeling van de glaswol in de spouw zonder dat het in kan zakken
  • Vormt geen voedingsbodem voor bacteriën en schimmels
  • Onaantrekkelijk voor muizen, ratten en ander ongedierte

Behalve energiebesparing zorgt een goed geïsoleerde woning voor meer wooncomfort, uw muren zullen voelbaar warmer zijn. Zeker bij hoekwoningen en vrijstaande woningen zal dit een nog groter effect geven. Een goede spouwmuurisolatie houdt uw woning warmer in de winter door een optimale temperatuur verdeling. Omdat Supafil Isolatiewol geluiden tegen houdt van buiten en binnen, is deze spouwmuurisolatie een zeer prettige bijkomstigheid voor woningen in een drukke leefomgeving.

Met de juiste spouwmuurisolatie kunt u tot wel 26% besparen op uw energierekening. De terugverdientijd van de investering is 3 tot 4 jaar. Geef de regie van uw Supafil Isolatieproject in handen van de Geluk Groep. Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces; inclusief een veilige werkomgeving en een verhoging van de duurzaamheid en energiezuinigheid van uw pand!

© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars