WSD sluit onderhoudscontract met Geluk Groep
Nieuws van 03 maart 2015
WSD sluit onderhoudscontract met Geluk Groep

Zeven jaar onderhoud zonder zorgen. Dat is het beoogde resultaat van de overeenkomst die Woningstichting Dinteloord heeft gesloten met de Geluk Groep uit Sint Philipsland.   Voor de periode 2015-2021 zal de Geluk Groep het schilderonderhoud en glaswerk verzorgen van het totale woningbezit van Woningstichting Dinteloord.

De Geluk Groep is al jaren een vaste partner van Woningstichting Dinteloord maar de samenwerking is nu verder geïntensiveerd. De staat van het schilderwerk zal voortaan gezamenlijk worden geïnspecteerd. Ook neemt de Geluk Groep de verantwoordelijkheid op zich voor de kwaliteit van het onderhoud tot aan het eind van de periode van zeven jaar.

Modern concept
Deze werkwijze past in het moderne onderhoudsconcept, waarbij de opdrachtgever (Woningstichting Dinteloord) de zorg voor het onderhoud waar mogelijk overdraagt aan een vaste partner. Voor de Dinteloordse woningstichting brengt de gesloten overeenkomst als voordeel budgetzekerheid met zich mee. Ook weet ze zich verzekerd van kwalitatief goed onderhoud over een langere periode. Een duurzame samenwerking waar beide partijen trots op zijn.

De Geluk Groep is een allround onderhouds- en afwerkingsbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Behalve schilderwerk en beglazing omvat het houtrotherstel, timmer-, behang- en spackspuitwerk. Ook tekent het bedrijf in toenemende mate voor de uitvoering van een breed scala  aan energiebesparende maatregelen. Het werkgebied is Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.

© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars