Drie keer op rij de beste!
Nieuws van 22 januari 2015
Een unieke prestatie: afgelopen woensdag 21 januari zijn we door de Roosendaalse en Bredase woningstichting Allee Wonen  voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste onderhoudsbedrijf. Het leverde ons de wisselbeker, een fraaie glazen sculptuur, op.
 
Niet eerder kende Allee Wonen  drie keer achter elkaar de onderscheiding “beste onderhoudsbedrijf” toe aan dezelfde onderneming. We zijn dan ook ongelooflijk trots dat we deze prestatie hebben geleverd! Maar we willen vooral al onze medewerkers complimenteren met deze prijs, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We hebben het met z’n allen gedaan.
 
Allee Wonen is met 19.000 verhuureenheden te Breda en Roosendaal een van de grootste woningcorporaties in de provincie Brabant.  Het biedt huisvesting aan ca. 17.500 huishoudens. Jaarlijks meet de woningcorporatie onder haar vaste schilders- en onderhoudsbedrijven de prestaties op tal van onderdelen, zoals kwaliteit, communicatie, voorbereiding, afhandeling en dergelijke.
 
Fotobijschrift:  Chris Cockx en Gerard Verbogt van Allee Wonen reiken de Schildersprijs uit aan Evert Jan Geluk en Kees Bosman van de directie van de Geluk Groep. Vanaf links; Chris Cockx, Evert-Jan Geluk, Kees Bosman, Gerard Verbogt.
© Copyright 2021 Geluk Groep | Website: Vivars