u bevindt zich: home - Nieuws - Coronamaatregelen
Coronamaatregelen
Nieuws van 13 maart 2020
Op dit moment wordt het dagelijks leven wereldwijd beheerst door het Corona-virus. De overheidsmaatregelen zijn ingrijpend voor zowel het openbare als het sociale leven. Het is een bijzonder spannende tijd voor iedereen. 

Ook wij hebben te maken met perikelen in gezinnen door de sluiting van scholen ed. We zullen ook voor hen passende oplossingen proberen te vinden en hen proberen te ondersteunen waar dit mogelijk is. 

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken. Ook bij Geluk nemen wij extra maatregelen als het gaat om persoonlijke ontmoetingen. In het bijzonder bij werkzaamheden in de woning. We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, de bewoners en medewerkers staat centraal. Inmiddels hebben wij diverse maatregelen genomen en gelden op dit moment de volgende richtlijnen:

1. Afstand houden en geen handen schudden.
Onze medewerkers blijven op gepaste afstand, schudden geen handen en letten extra op hygiƫne.

2.) Medewerkers met lichte symptomen.
Onze medewerkers blijven met lichte symptomen (verkoudheid, hoesten of koorts) thuis.

3.) Onze medewerkers vragen aan de bewoners of ze klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) hebben, voordat ze de woning binnenkomen. Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken z.s.m. een nieuwe afspraak voor over minimaal 3 weken.

4.) Werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door.
Als we werkzaamheden moeten uitvoeren in de woning dan vragen we de bewoner(s) om gedurende deze werkzaamheden in een andere ruimte te zijn.

5.) Badkamer- keuken en toiletrenovaties.
Gezien eventuele maatregelen die kunnen volgen hebben wij de nieuw te starten renovaties uitgesteld. Wij willen niet dat bij het stil moeten leggen van werk bewoners zonder functionerende badkamer- keuken of toilet zitten. Woningen waarin we met deze renovaties bezig zijn worden afgemaakt.

Deze richtlijnen gelden als vanzelfsprekend ook voor alle co-makers die namens ons in het proces worden ingehuurd om het project tot een succes te maken. Deze informatie is ook met hun gedeeld.

Advies RIVM
Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen de protocollen van onze opdrachtgevers op. Doen zich veranderingen voor dan passen wij ons beleid hier uiteraard op aan. Kijk ook gerust op de website van het RIVM met vragen over het Coronavirus.

Wij bekijken de situatie van project tot project en van dag tot dag en voeren dagelijks overleg over de situatie. Bij wijzigingen in de richtlijnen en het protocol van de overheid zullen wij dit opvolgen.

We hopen dat we op deze wijze met elkaar verantwoord kunnen blijven werken waar dit mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Directie Geluk Groep
Industrieweg 2 
4675 RA Sint Philipsland
T 0167 577 200 
E info@gelukgroep.nl
© Copyright 2020 Geluk Groep | Website: Vivars